Nuttige Pagina’s

Podcast website laten maken

Podcast van Epicwebsite

Wilt u een mooie podcast website waar u al uw informatie over uw podcast kwijt kan. Met een pagina waar je uw podcast kan luisteren en promoten? Neem dan snel contact op met Epicwebsite om samen een mooi verzorgde en duidelijk website te ontwikkelen.

Epicwebsite zal niet alleen uw website ontwikkelen. Maar we zullen ook uw website blijven updaten en aanpassen waar nodig is. Wij zullen uw ook regelmatig updaten met de vooruitgang van de ontwikkeling van de website.

Podcast website laten ontwikkelen

Tijdens het proces van het ontwikkelen van de website, zullen wij u regelmatig updaten. Als u feedback heeft voor ons zullen we dit zo snel mogelijk toepassen. Wanneer de website online is, zal er hoogstwaarschijnlijk vaak een post worden toegevoegd over de nieuwe aflevering van de podcast. Dit kunnen wij voor u doen, maar wij zullen u ook laten zien hoe u dit zelf kunt doen.

Wij zullen dus niet alleen de website ontwikkelen en regelmatig updaten, maar wij zullen u dus ook leren om de website zelf updates toe te passen. Wij laten u dan ook zien hoe u een post kan maken voor uw website om uw volgers up to date te houden.

Over de gehele website zullen wij uw huisstijl toepassen en bijpassende foto’s of illustraties toevoegen. Wij zullen ook uw bepaalde pagina’s toevoegen om zoveel mogelijk duidelijkheid over de website te verspreiden. Heeft u bepaalde suggesties of wensen voor de website, dan zullen wij dit professioneel toepassen voor een mooi resultaat.

Nieuwe klanten

Met een mooie professionele website zullen uw klanten en luisteraars enorm stijgen. Maar uw website kan nog zo mooi en verzorgt zijn, maar als er geen nieuwe klanten of luisteraars komen heb je er nog steeds niets aan. Epicwebsite is om deze reden gespecialiseerd in het optimaliseren van de website om bovenaan de rangorde te komen van Google.

Wij werken met een speciaal programma om ervoor te zorgen dat als iemand bijvoorbeeld podcast Googled dat uw website bovenaan komt te staan. Maar wederom, uw website kan helemaal boven aan de zoekresultaten staan. Maar als de website er niet verzorgt en duidelijk uitziet maakt dit niks uit.

Wij zijn gespecialiseerd op alle vlakken qua websites. Het maken en onderhouden van professionele websites, goede Google zoekresultaten, duidelijke pagina’s maar ook op het vlak van promoten op socialmedia. U noemt het, wij doen het.

Website laten maken

Het maken van een website is een heel proces, elke stap van de weg geven wij u een update. Als de website van uw podcast nog een concept is gaan wij over de ideeën van de website met de wensen en eisen. Wij laten een preview van het eindresultaat zien om te kijken of dit het idee van uw concept. Als de preview niet naar uw wensen en eisen is, passen wij dit aan tot dat u tevreden bent om de volgende stap te zetten om een website te ontwikkelen.

Tijdens dit proces zult u uw eigen website zien ontwikkelen. Samen met Epicwebsite zal dit een heel leuk en leerzaam proces zijn met een fijne communicatie en samenwerking. Wij zullen samen een heel mooie website kunnen creëren naar uw wensen en eisen.