Nuttige Pagina’s

Maatwerk WordPress laten maken

Maatwerk WordPress

Bij Epic websites bent u aan het juiste adres voor ene op maat gemaakte WordPress website! Deze website wordt helemaal op maat gemaakt en zal voldoen aan al uw wensen! Onze specialisten hebben veel ervaring met WordPress en zorgen zo voor een professionele maatwerk website. Deze website is origineel, zo kunnen uw concurrenten niet tegen u op!

WordPress is een CMS (content management system) die het mogelijk maakt om zelf een website te bouwen en te onderhouden. Van alle websites is het marktaandeel van WordPress 40% en 64% van de CMS markt! Dit zijn hoge percentages. Het gebruiken van een WordPress website heeft veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat een WordPress website makkelijk is in gebruik. Zo kan de klant nadat wij een rofessionele website hebben gebouwd, de website gemakkelijk zelf bijhouden. Wij geven hier natuurlijk uitleg over!

Voor het maken van een website via WordPress zijn er twee mogelijkheden. Namelijk een maatwerk website en een WordPress theme. Bij Epic website kun je een maatwerk WordPress website laten maken. Een maatwerk website wordt helemaal zelf ontworpen. Het woord ‘maatwerk’ zegt het eigenlijk al. De website wordt op maat gemaakt. In samenwerking met de klant maken wij een mooi ontwerp dat voldoet aan alle wensen van de klant.

Bij  WordPress thema’s wordt er gewerkt vanuit een vooraf gekozen desgin thema. Deze zijn al gemaakt en kunnen op de wens van een klant worden aangepast. Deze zijn mooi en goedkoop, maar hier zijn ook veen nadelen aan verbonden. Zo wordt een WordPress thema website vaak erg traag. Klanten worden daar erg ongeduldig van en kiezen ervoor om een andere website te bezoeken. Voor de vindbaarheid in Google is een WordPress thema website ook niet voordeling. Google vind de laadsnelheid erg belangrijk en een veelgehoorde klacht is dat deze een aantal basisprincipes van SEO missen. En misschien wel het belangrijkste. De website is niet uniek. Wellicht heeft een concurrent van u dezelfde layout gebruikt en dat willen we natuurlijk voorkomen!

WordPress ontwikkelingen

Wij maken daarom maatwerk WordPress websites! Helemaal op maat gemaakt en deze website zal voldoen aan alle wensen van de klant.

Wij zorgen er ook voor dat de website

Mochten er dingen veranderen zoals wensen, doelstellingen of inzichten dan kunnen deze makkelijk veranderd worden. Zonder problemen kan de website doorontwikkeld worden en zo goed meegaan in de toekomst. Door ene op maat gemaakte WordPress website kan de website meegroeien!

Een maatwerk WordPress website is super uniek. Wij zorgen ervoor dat niemand, dus ook niet de concurrenten dezelfde website hebben De website zal afwijken van andere websites en zo wordt de website super origineel! De website is passend aan uw bedrijf. Deze zal aansluiten op de huisstijl van het bedrijf en de doelstellingen. Al deze informatie bespreken wij met de klant en zo zorgen wij voor een geweldig resultaat. Een professionele maatwerk website!

Wij zorgen ervoor dat onze klanten begeleid worden. Zodat de klant ook verder kan nadat wij een website hebben gemaakt. Op weg naar succes!

Als u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0611291303 of te mailen naar [email protected]