Nuttige Pagina’s

De herinneringen-app Told Ya

De herinneringen-app Told Ya

Een slimme reminderapp laten maken

Epic website heeft een app gemaakt genaamd Told Ya. Dit is een app dat het mogelijk maakt om een unieke of persoonlijk boodschap op verschillende manieren te laten bezorgen in de toekomst. Lees snel verder als je hier meer over wil lezen!

Told Ya is een herinneringen-app die het mogelijk maakt om op een gewenst tijdstip een eigen foto, video, spraakbericht of brief te sturen. Deze kun je naar jezelf sturen als herinnering of naar iemand waar jij iets naar wilt sturen.

Of kies ervoor om een video te maken van maximaal 30 seconden. In deze video kan je ook een uniek filmpje maken. Je kan een leuk filmpje van jezelf maken, maar je kan ook een filmpje sturen die al eerder is gemaakt die je nog graag een keer wil delen. Met iemand die je zelf kiest of met jezelf. Stuur je een video naar jezelf dan komt deze op jouw scherm te zien. Een super leuke surprise!

Liever geen beeld versturen? Dan is het ook mogelijk om een spraakbericht te sturen. Met een spraakbericht kun je met je eigen stem een persoonlijk bericht inspreken en versturen.

Ook is het mogelijk om een foto te versturen. Van jezelf, van iemand anders of een leuke herinnering. Of kies voor een mooie quote met een motivatie voor jezelf om de dag te beginnen. De herinnering wordt vanzelf naar jou verstuurd!

Een persoonlijke brief waarin geschreven woorden te lezen zijn kan ook een mooie manier zijn om een boodschap door te geven aan iemand. Natuurlijk kun je deze ook met de hand schrijven en opsturen maar de app Told Ya kan ervoor zorgen dat jouw brief aankomt op de dag dat jij dat wilt!

Afsprakenapp die je laat herinneren aan je afspraken

Al deze mogelijkheden zijn heel simpel te versturen naar de persoon naar wie jij dat wilt en op het moment dat jij wilt. Door een datum in te voeren kun je ervoor zorgen dat jouw foto, video, spraakbericht of brief aankomt op het moment dat jij dat wilt. Dit moment kan zelfs over een paar maanden of zelfs jaren verstuurd worden. De ontvanger krijgt dan een melding en ziet jouw bericht! Jij hoeft verder niks te regelen, dat doen wij voor jou. In de app staan de opties super duidelijk weergeven. Kiest voor ‘post maken’ of voor ‘herinnering.’ Een post voor je eigen gekozen ontvanger of een herinnering voor jezelf.

Met deze herinneringen-app zorg je ervoor dat herinneringen blijven doordat je ze steeds terug kunt zien en versturen op momenten wanneer jij dat wilt en deze worden gezien op momenten wanneer jij dat wilt. Of kies ervoor om een herinnering te maken en iets leuks op te sturen naar iemand.

Door deze app te downloaden via de App store of Playstore staat deze gelijk al op jouw telefoon. Vervolgens maak je een account aan met jouw naam, E-mail en een zelf gekozen wachtwoord. Je krijgt dan een welkomstmail met een herinnering van jouw gebruikersnaam en wachtwoord zodat je deze niet kunt vergeten en altijd weer kunt inloggen met jouw account. In de app staat verder duidelijk aangegeven wat je kunt doen. Kiest voor een post met een zelfgekozen middel of kies voor een herinnering voor jezelf. Deze app is een slimme reminderservice, die je kan laten herinneringen aan afspraken, herinneringen, het kan je motivaties geven, ga zo maar door.

Waarom de herinnering-app Told Ya zo mooi is, is omdat het de mogelijkheid geeft om op een unieke manier een bericht naar iemand te sturen. Je kunt denken aan een felicitatie op een verjaardag, een herinnering van een speciale dag, een grappig spraakbericht om iemand even op te vrolijken of een speciaal bericht achterlaten voor naasten wanneer je weet dat iemand komt te overlijden. Het is mooi en fijn voor de naasten om dan een bericht te ontvangen. Dit is een mooi gebaar waar veel waarde aan gehecht wordt. De app Told Ya maakt dit mogelijk.