• Ma - Zat 8.00 - 18.00
  • Mandelaplein 1 1314CG Almere
  • 0621564766

 20%

Extra

KORTING

Ophalen

Plaats om Auto op te halen*

Ophaal Datum/Tijd*

Inleveren

Plaats om de Auto in te leveren*

Inlever Datum/Tijd*

WAAROM EPIC AUTOVERHUUR?

Beste Prijsgarantie

Beste prijsgarantie – in het onwaarschijnlijke geval dat u een lagere Epic prijs tegenkomt zullen wij u het verschil terugbetalen

Een Breed Scala Van Auto's

Een breed scala van auto’s om aan uw behoeften tegemoet te komen: van slimme executive sedans tot compacte hatchbacks voor het hele gezin.

Schadeverzekering

Geen verborgen extra’s die betaald moeten worden – diefstal- en schadeverzekering zijn inbegrepen

Snel En Gemakkelijk

Wij maken autohuur gemakkelijk, omdat we weten dat u niet kunt wachten om de weg op te gaan. Waar uw reis ook naartoe gaat, u heeft de sleutel in handen om de wereld te verkennen.

Geen Annuleringskosten

Geen annulerings- en wijzigingskosten tot 48 uur voor het ophalen van de huurauto. Geen creditcardkosten Transparante aanbiedingen en beste prijs garantie.

24 Uur Ondersteuning

Ons toegewijde team staat ook na afloop van uw reis klaar om u te helpen met problemen die u tijdens uw autohuur hebt ervaren.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Eersteklas autoverhuur in Nederland

Voor ons betekent autohuur meer dan je simpelweg van A naar B verplaatsen. De reis zelf is net zo belangrijk, evenals de ervaringen die je onderweg opdoet en de auto’s waarin je rijdt. Of u nu de belangrijkste bezienswaardigheden wilt bezoeken of juist op zoek wilt naar die verborgen parels die alleen maar met de auto bereikbaar zijn, met meer dan 50 verhuurlocaties wereldwijd kunt u met Epic de gehele wereld verkennen.

Heeft u een vraag? Bel Ons Vandaag Nog
Contact Ons
036-8415083
Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!