Nuttige Pagina’s

Animatievideo laten maken?

Animatie video laten maken bij Epicwebsite

Animatie video nodig? Epicwebsite is gespecialiseerd in het ontwikkelen van animatie video’s geheel naar uw eigen wensen met de merkidentiteit. Wij Epicwebsite maken unieke animaties van hoge kwaliteit geheel afgestemd naar uw wensen!

Maar waarom zou je voor een geanimeerde video kiezen? In een geanimeerde video kun je een korte, bondige en duidelijke boodschap overbrengen naar de doelgroep. Bovendien kijken mensen liever naar geanimeerde video’s in plaats van dat ze een tekst lezen. Daarom is het voor duidelijke berichten het beste om een geanimeerde video te laten maken door Epicwebsite.

U kunt bijvoorbeeld op een creatieve manier de producten, diensten of idee uitbeelden in uw organisatie. Zo communiceert u op een unieke manier naar de doelgroep. Daarnaast wordt er met een video het imago versterkt, de naamsbekendheid vergroot en de conversie van websites worden verhoogd. Zo houdt uw publiek een blijvende indruk aanhouden. Bovendien hoef je dankzij de animatie niet te investeren in operators, acteurs en dure apparaten, want alles wordt geïllustreerd. Toch is het de moeite waard om een animatie video te laten maken voor een investering. Een geanimeerde video is de manier om informatie te delen met uw doelgroep.

ONS ANIMATIE PROCEDURE

UW WENS IN EEN SCRIPT

Het animatieproces begint allemaal vanuit het script. Maar wat betekent dit? Het script bevat alle wensen die in de geanimeerde video moet worden opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan de gewenste animatiestijl en de boodschap achter de geanimeerde video. U introduceert het concept tijdens de bijeenkomst en bij het maken van geanimeerde video’s is goede communicatie essentieel. Bij Epicwebsite kunnen we succesvolle animatie video’s garanderen.

PLAN VAN AANPAK

Na het script met alle wensen kunnen we beginnen met het ontwikkelen van een actieplan. Na een duidelijke script kunnen we eindelijk aan de slag! Na het script wordt er door Epicwebsite een plan van aanpak gemaakt. Er worden afspraken gemaakt en ingepland om de video te maken.

REVIEUWEN VAN  DE ANIMATIE VIDEO

Nadat we alle stappen hebben doorlopen, krijgt u een conceptversie van de uiteindelijke animatie video. Dit is natuurlijk niet perfect. U krijgt de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren. Epicwebsite biedt 3 tot 6 revisierondes. Nadat we alle feedback hebben verzameld, verwerken we deze rechtstreeks in de animatie video.

SUCCESVOLLE ANIMATIE VIDEO

Nadat alle feedback is verwerkt in de animatie video is de video zo goed als klaar! U kunt rekenen op hoge kwaliteit. Na het ontvangen van de video beschikt u alle rechten om alle beelden en audio commercieel te gebruiken. Zo kunt u met uw succesvolle animatievideo inkomen generen.

 

Voordelen van een animatie video:

  • Door een animatie video kan je bezoekers om zetten naar potentiële klanten
  • Genereer meer potentiele klanten en conversies
  • De procedures worden op een eenvoudige manier uitgelegd
  • Legt u dienst/product uit in 1 video
  • Bereik meerdere klanten tegelijk aan
  • Gebruik uw verhaal om bezoekers aan te trekken

Naast het laten maken van animatie video’s kunt u ook bij ons terecht om een website of een webshop te laten maken.

Hulp nodig of heeft u vragen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van Epicwebsite Praat met een expert